Static light colour

Suggest features for upcoming versions

Static light colour

Postby Crimson Wizard » 22 Dec 2008 11:42

Is it even possible to allow change static light colour (only colour) dynamically?
Crimson Wizard
 
Posts: 881
Joined: 09 Nov 2005 14:21
Location: St. Petersburg, Russia

Re: Static light colour

Postby Firebrand » 22 Dec 2008 13:56

No, only dynamic lights can do this.
User avatar
Firebrand
 
Posts: 1000
Joined: 11 Feb 2004 08:12
Location: Mexico

Re: Static light colour

Postby Crimson Wizard » 22 Dec 2008 14:15

I know, that's why I am asking, if it's possible to make this possible ? :)
Crimson Wizard
 
Posts: 881
Joined: 09 Nov 2005 14:21
Location: St. Petersburg, Russia

Re: Static light colour

Postby Firebrand » 22 Dec 2008 16:34

Now that I think about the possibility, it's possible that there's a possible way to make it possible, heh! :P

If you set the light color BEFORE the map begins rendering, it could possibly be rendered correctly, I remember I made some tests on this time ago, but it was before the recent changes to the renderer and network code :).
User avatar
Firebrand
 
Posts: 1000
Joined: 11 Feb 2004 08:12
Location: Mexico

Re: Static light colour

Postby Crimson Wizard » 22 Dec 2008 19:27

that's not exactly what I was asking about.. :)
Crimson Wizard
 
Posts: 881
Joined: 09 Nov 2005 14:21
Location: St. Petersburg, Russia

Re: Static light colour

Postby Alex-bomber_Man » 23 Dec 2008 10:15

I think at all vavoom static lighting system needs to be changed a lot. At first it is to slow for maps with open terrains, it is slow for map with lighted moving srctors(and scrolling textures). And ofcourse it has lots of limits. If it is possible to optimize it in some way that would be usefull, i think :)
User avatar
Alex-bomber_Man
 
Posts: 230
Joined: 26 Mar 2006 18:41
Location: Ukraine


Return to Feature suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron